život je kako kada

< veljača, 2015 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Opis bloga


Život je čudo nemjerljivo i zato se ponekad usudim zapisati sjećanja, misli, nadanja, želje, a sve to podariti svima koji su začarani čudima kao i ja. Uz poeziju često pišem priče koje su isključivo mašta tek sa malim detaljima stvarnog života. Fotografije koje stavljam na blog su moji uradci ako nije drukčije navedeno. Voljela bih da me najprije pitate ako želite što preuzeti.

A. Ž. K.

Ne
Uglavom ne komentiram komentar koji je ostavljen na moj post, niti se vraćam vidjeti da li je ostavljen komentar na moj kod drugih blogera. Zato, ako mi nešto želite reći ostaviti komentar na mom blogu, ako ne želite nije nikakav problem niti ako ne svratite.

Ako želiš nešto reći
demetra02@gmail.com

Početak
Blog je ponovo registriran 13.01.2013.

ljubav

23.02.2015., ponedjeljak

GMO gripa

Izgleda da ovo stvarno više ništa nije i ne može biti normalno. Slušate, čitate, ali teško je vjerovati dok vas ne pokosi. Gripa. Ovo je neka GMO gripa jer kada vam se uvuče u kosti, kada vam razruje tijelo, kada temperaturu podigne do usijanja toplomjera to je tek početak svega što slijedi. I nije to samo gripa koja će vas prikovati za krevet kao kaznu jer eto, niste se cijepili, a spadate u neku rizičnu skupinu, a ne. To je opaka nemam koja se hrani vašom snagom pa buja svakim satom i plavi vas kao Sava Gunju. U roku odmah vaše misli više nisu vaše, one se usmjeravaju nekim čudnim smjerovima halucinacija, polu budnosti, cviljenja i drhturenja tijela iako ste pokupili sve pokrivače po kući i pretvaraju vas u ništa. Jedno najobičnije ništa. Nekada je aspirin fino snizio temperaturu, ali danas, ma niti ne pomišljajte. Brufen u granulama. I neće vam se temperatura spustiti puno ispod 39 stupnjeva C. Eto zašto mislim da je GMO gripa. Otporna je na sve što je bilo normalno. Otporna na češnjak, kuhano vino, sve vrste čajeva, uopće ne isprobavajte. Ova je gripa kao Lernejska Hidra. Misliš da si ju dotukao nakon pet dana iscrpljujuće borbe svim i svačim, ali ne. Šesti se dan ponovo diže neka nova glava i sve nade u oporavak ostaju samo puste nade. Dok ste tako izbezumljeni, iscrpljeni ta Hidra započne svoj ples po vašim prsima gušeći vas prebolnim kašljem. Ni tu vam nitko ne može pomoći jer zvjer je pronašla sjajno skrovište. A onda kada više ne možete na svoje noge stati i ne možete se sjetiti prije koliko dana, tjedana je sve počelo zaškripi vam i u plućima. Konačno tada krene ozbiljniji obračun sa jakim kemijskim sredstvima protiv te nemani. Samo eto, i nakon deset dana još ne vidim kada će konačno vatromet pobjede nad ovom mojom GMO gripom.

23.02.2015.

- 15:08 - Komentari (15) - Isprintaj - #